Член на комората од 2023 г. Компанија: Смарт Транспорт Солушн, Скопје Локација: Бул.Свети Климент Охридски 13/3-12, Скопје Дејност: Телефон: 078 / 373 – 758 02 ...
Член на комората од 2023 г. Талискер ЦРО е снабдувач на аутсорсинг услуги за развој на лекови и медицински помагала за фармацевтски, нутрицевтски, биотехнолошки и ...
Инженеринг во градежништво, дистрибуција на градежни материјали, Проектирање во електротехника, трговија со спортска опрема Компанија: Рентина ДООЕЛ Скопје Локација: Бул. Борис Трајковски, бр. 81, Скопје ...
Производство на винско грозје Компанија: Виндолди ДООЕЛ Скопје Локација: Долни Дисан, Неготино Дејност: Лозарство Телефон: +389 78 712 753 Лице за контакт: Кирил Пендев Веб ...
Член на комората од 2023 г. Адвокатското друштво Тошиќ и Јевтиќ од своето основање во 2012 година до денес, успеа да се прифилира во едно ...
Член на комората од 2023 г. Компанија: Фина Консалтинг Локација: Дејност: Телефон: Лице за контакт: Веб страна: Компанијата работи со Историјат Други членови на комората ...
Член на комората од 2023 г. Ние сме лидери во дизајнот и изградбата на фотоволтаични постројки за Југоисточна Европа со клуч на рака Smart Solar ...
Член на комората од 2023 г. СПЕЦИЈАЛ е пекарско-слаткарска фирма со 24 годишна традиција и искуство во овој сегмент од приватниот бизнис. Ангажирани се 200 ...
Член на комората од 2023 г. НИПРОМ ДОО е компанија која се занимава со производство на столарија изработена од високо-квалитетно дрво. Нашата основна дејност е производство ...
КАМ ги следи принципите на хард-дисконт: највисок квалитет по најниски можни цени. Овие принципи се гаранција за успех секој ден и насекаде – практичност, јасни структури ...