Членки

adora Награда најдобар проект на годината од REALEXPO 2016 за АДОРА FLATIRON Скопје
kristalno zvono Алкалоид АД Скопје – Добитник на две награди во рамките на „годишната конференција на македонска берза АД Скопје“
ading Групација Адинг на Саем на градежништво 2016
Advokatska-kancelarija-Tosic-i-Jevtic1 САМОУВЕРЕНО ДО ЦЕЛТА: Постојаното надградување е клучот за да се издвоите на пазарот — адвокатска канцеларија „Тошиќ & Јевтиќ“
adora АДОРА Инженеринг ја одбележа 13 годишнината на компанијата

На 15 јуни 2016 (среда) со почеток во 11:00 часот, во просториите на Царинската управа на Р.Македонија се одржа состанок на Советодавното тело во кое […]

sl-2
Чувствата на патриотизам треба да се заменат со економски патриотизам

На иницијатива на Македонско-Бугарската стопанска комора и Бугарско – трговската индустриска комора на 10 јуни 2016 година, во БТПП се одржа средба на министерот за […]


sl3
Претседателот на Македонско-Бугарската стопанска комора Зоре Темелковски оствари работна средба со Министерот за економија на Р.Македонија, Дритон Кучи 02 јуни 2016

Претседателот на Македонско-Бугарската стопанска комора Зоре Темелковски оствари работна средба со Министерот за економија на Р.Македонија, Дритон Кучи на 02 јуни 2016. Темата на која […]


3
Редовно Годишно Собрание на Македонско-Бугарската стопанска комора (26.05.2016)

Македонско – Бугарската стопанска комора на четвртото годишно собрание ја потенцираше успешната соработка меѓу двете држави на полето на бизнисот. Според претседателот на комората, Зоре […]


Партнери