Претседател

Претседател на Македонско-Бугарска Стопанска Комора

м-р Биљана Митева

м-р Биљана Митева е избрана за Претседател на Македонско-Бугарската Стопанска Комора во 2023г.

Македонско-Бугарската стопанска комора има за цел да ја поттикне и зголеми трговската размена помеѓу двете земји. 

Мотото на Комората е „Бизнис без граници“.

Контакт

  • Булевар „Борис Трајковски“ бр. 62
  • +389 2 61 49 633
  • president (at) mbcham.org