Станете член

Придружете нѝ се

Предности за членовите

Активно учество

Членките имаат право да избираат свои претставници во органите на Комората

Раководат со работите на Комората преку свои претставници

Информации

Размена на искуства и споделување на знаења од секојдневното работење

Зголемување на знаењата и вештините преку учество на семинари и обуки, проекти и саеми

Заедница

На активни претприемачи и пристап до сите авторитетни меѓународни организации

Воспоставување на нови партнерски односи преку учество во меѓународни состаноци, тркалезни маси, бизнис форуми

Промоција

На производите, услугите и настаните на Вашата компанија

Реклама на веб страната на МБСК, информативни прилози до сите членки

Зошто да станете член?

Придобивки за Вас

 • Добивате услуги и стручна помош од Комората
 • Организираме настани и настапи на саеми
 • Испраќаме навремени информации за активностите
 • Учество и иницирање дискусија за прашања кои влијаат на Вашите интереси и активности
 • Иницираме донесување и менување закони и мерки од интерес на стопанството

Придружете нѝ се

00 +

Членови во Комората

ПОПОЛНЕТЕ ЈА ФОРМАТА И НИЕ ЌЕ ВЕ КОНТАКТИРАМЕ...

Станете член на МБСК

  ...Или доставете ја во печатена форма во нашите простории

  Пристапница за членство

  Преземете ја пристапницата, пополнете ја и доставете ја до нашата канцеларија

  Дирекција Скопје

  • Булевар „Борис Трајковски“ бр. 62
  • +389 2 61 49 633
  • info (at) mbcham.org

  Деловен асистент Лиле Тодоровска

  • Булевар „Борис Трајковски“ бр. 62
  • +389 78 310 474
  • lile.todorovska (at) mbcham.org