Идни настани

XVI Mеѓународна изложба за одбранбена опрема и услуги – Пловдив, Бугарија

XVI Mеѓународна изложба за одбранбена опрема и услуги 5-ти - 8-ми јуни 2024 година, Пловдив, Бугарија „ХЕМУС 2024“На раскрсницата помеѓу…

Прочитајте повеќе
XVI Mеѓународна изложба за одбранбена опрема и услуги – Пловдив, Бугарија