Контакт

Отворени за комуникација

Контактирајте нè доколку имате прашања

  Дирекција Скопје

  • Булевар „Борис Трајковски“ бр. 62
  • +389 78 310 474
  • info (at) mbcham.org

  Раководител на стручни служби Лиле Тодоровска

  • Булевар „Борис Трајковски“ бр. 62
  • +389 78 310 474
  • lile.todorovska (at) mbcham.org