За комората

За комората

БИЗНИС БЕЗ ГРАНИЦИ Е НАШИОТ ПРИОРИТЕТ

Комората ги унапредува економските релации помеѓу компаниите од двете земји и ги поврзува заедничките интереси на своите членови, го промовира и унапредува бизнисот на компаниите

 • Асистира;
 • Промовира;
 • Претставува и
 • Ги брани стопанските интереси на своите членови
ЗОШТО ДА СТАНЕТЕ ЧЛЕН НА МБСК

Веќе 13 години успешно ги поддржуваме нашите членки

Помагаме за ефикасно стопанисување во пазарни услови, успешно вклучување на македонскиот и бугарскиот пазар како и поттикнување на развој на претприемништвото кај нашите членови, за крајна цел подобрување на резултатите на работењето и организираноста на членовите на комората

Инфо

Факти за комората

Комората е непрофитна стопанска интересна заедница, формирана согласно Законот за стопански комори

 • Претседател
 • Управен Одбор
 • Надзорен Одбор

Комората се финансира од:

 • Членарина
 • Наплата од извршени услуги согласно Законот за стопански комори
 • Донации и
 • Други извори

Доколку барате вести пред 2023 година, можете да ја погледнете претходната верзија на нашата веб страна на овој линк.

МАКЕДОНСКО-БУГАРСКА СТОПАНСКА КОМОРА

Членки

КАМ ги следи принципите на хард-дисконт: највисок квалитет по најниски можни цени. Овие принципи се гаранција за успех секој ден и насекаде – практичност, јасни структури ...
Член на комората од 2023 г. Здравото човечко тело понекогаш буди повеќе од искрена восхит. За нас во „Алкалоид“, постојана инспирација и стремеж е да ...
Ние се водиме според нашите основни вредности како компанија. Профитабилност, но и одржливост и сопствен придонес во градењето на подобро утрe. Компанијата е одговорна кон ...
Член на комората од 2023 г. БУЛМАК 2016 ДООЕЛ Пробиштип е дел од Минстрој Холдингот кој е концесионер на рудните наоѓалишта „Злетово“ и „Тораница“. Компанија: ...
Член на комората од 2023 г. Green Master Macedonia место каде што ќе откриеш повеќе информации и новости за се што подготвува и прави „Зелениот ...
Член на комората од 2023 г. ЗОШТО ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ НИКОБ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ? Нашата политика во работењето се заснова на квалитет на услугите кои ги нудиме, ...
Член на комората од 2023 г. СПЕЦИЈАЛ е пекарско-слаткарска фирма со 24 годишна традиција и искуство во овој сегмент од приватниот бизнис. Ангажирани се 200 ...
Член на комората од 2023 г. Адвокатското друштво Тошиќ и Јевтиќ од своето основање во 2012 година до денес, успеа да се прифилира во едно ...
Член на комората од 2023 г. Талискер Проект Менаџмент (Talisker CRO) Друштво за истражување и развој Талискер ЦРО работи со научни и клинички истражувања Компанија: ...
Член на комората од 2023 г. Друштво за производство, трговија и услуги ЕКОПРОЕКТ-КО ДОО Кочани Компанија: Друштво за производство, трговија и услуги ЕКОПРОЕКТ-КО ДОО Кочани ...

00 +

Години на активност

00 +

Членки

00 +

Меморандуми за соработка

00 +

Средби и презентации